*

kommer aldrig bli bra nog i dina ögon, eller hur?

*

finally helg imorgon, ska precis åka och försöka få lite färg på kroppen men tänkte slänga in ett grattis åt min babe först :D 18 barre nu inte illa!


*


det går bra nu.......


*

Gjorde nationella i engelska B imorse, kan ju säga att det kändes som att jag va helt ute och cyklade vet knappt själv vad jag skrev om, känner att den här veckan suger inget går som jag vill blöh va irreterande det är. har absolut ingen skrivlust inte så kul o skriva när man bara har negativa saker att skriva men vi hörs en annan dag. pussis

i can't take it nomore, baby im comin for you

*

vilken värdelös fredag det här har, har typ rensat lite på mitt rum för den veckan som kommer ska jag få byta rum och det ska bli så skönt och slippa dom fula tapeterna jag har nu.. imorgon hoppas vi på sol så jag kan ligga ute och steka och förhoppningsvis kanske få lite färg, sovdags nu iallafall, puss :)

This time please someone come and rescue me
'cause you on my mind it's got me losing it

*

jag vill ha potatisgratäng, jag vill ha nya skor, vill ha sommarlov, skulle kunna fortsätta ett bra tag till men kände att det räckte där. just nu känns allt som en stor fet jävla motgång som att jag ska bestiga mount everest utan syrgas.

Torsdag nudå, veckan har flygit förbi igen... fredag imorgon och bara en lektion och ska tydligen bli stekande sol hela helgen jag klagar då verkligen inte.. blir duschen och sen sängen för den här dagen har varit riktig tjåkig.. puss

J: Fin väderkvarn :)
L: jojen........ de är ett vindkraftverk

*

gud vad jag är trött, ska faktist hoppa i sängen om ungefär en sisådär 10sekunder för scrubs börjasr nu och det får man ju faktist inte missa.. älskart.

idag har jag träffat min mamma♥ det va mysigt som alltid, hon är så gullig så ibland vill jag bara äta upp na. jaja imorgon blir det stan med ciccen&jempen och sen pluggpluggplugg.. min mage kan ba sticka just nu, den gör jätteont :( gnäll lite nudå... blir sängen på stört nu, vi hörs puss :)

älskling, jag vet hur det känns när broar till tryggheten bränns.

*

Tisdag nu då och jag sitter i skolan, va hos tandläkaren imorse och shit trodde hon skulle döda mina små stackars tänder, fan har ont i hela käften fortfarande. usch jävla tant va ont de gör. böböböböböböböbö

och ja, snacka om träningsvärk från boxningen igår, men det äre fan värt, fyfan va skönt det är o ba slå ur sig allting ibland. och från gårdagen så är jag absolut inte ett dugg smartare sitter fortfarande här och känner mig som ett stort frågetecken, allt är&upp ner men kanske så de ska va..... nu väntar matte B. puss

*

Söndag nu då... och jag ska kila i sängen alldeles strax.. tänkte bara slänga in nåt litet här som att jag lever och jag har haft en riktigt rolig helg.. alltid kul o göra en liten tripp till en minst sagt otippad stad med min babe :)

jag orkar faktist inte skriva så mycket mera, vi hörs en annan dag istället puss&kram p.s ring mig om ni vill baconbrottas d.s godnatt! :)

          

KING!



SÅNHÄR BRA LÅT HAR INTE FUNNITS PÅ LÄNGE :D KING!

confused

Redan torsdag nu, shit vad fort tiden går, säger ba poff sen är sommarlovet här men just nu känns det väldigt långt borta ska jag säga er. Iallafall längtar jag tills det blir lite soligare för vädret just nu är inget att hurra för. är irreterad på facebook också för nej "sidan kan inte visas" dö förfan jävla internet.

Jag är så förvirrad just nu, jag vet varken ut eller in upp eller ner. det är verkligen tur att mina vänner finns så jag kan avreagera mig lite grann på dom. måste vara dom bästa som finns som orkar med mitt tjat i all denna röra hit&dit.

varför vill jag alltid ha det jag inte kan få för........

*

Onsdag nu då, dagarna bara flyger förbi, kanske för att jag slutade 11 idag också. men men i skolan händer absolut inget roligt, bara massa plugg&nya uppgifter HELA tiden, tycker dom kan tagga ner några hekto nu faktist.

Jag&jempen satt och prata jättemycket om sommaren idag och om napa, gud vad jag längtar tillbaka, grabbarna gru, blue moon.. allting det är sjukt. men längtar ännu mer tills vi ska åka i sommar, det kommer bli det bästa säger bara sommar 09! har kommit på att dela in i stycken nu när jag skriver också... vet själv hur jobbigt jag tycker det är att läsa värsta långa texterna utan mellanrum. men men nu ska jag faktist kila och göra något vettigt vi hörs puss :)

      
        mitt lilla gostroll :)

*

nyss hemkommen från träningen, kände absolut ingen lust att träna idag men jag va väl så illa tvungen och det kändes faktiskt lite bättre när jag fick stå där och slå :) imorgon börjar skolan igen och jag vill verkligen inte :(:( jag o ciccen sitter och pratar nu om att vi ska gå på hannah montana the movie ;) men nu ska jag faktist kila, bilderna från kryssningen kmr imorgon. vi hörs pussssen.


There's always going to be another mountain, i'm always going
 to want to make it move always going to be an uphill battle,
sometimes i'm gonna to have to lose, ain't about how fast I get there,
ain't about what's waiting on the other side, it's the climb

7210

överskriften säger väl allt, vårat hyttnummer och ja kul hade jag..vet faktist inte ens vart jag ska börja,"han som påstod att han hamna i fyllecell pga av mig" slipsmartin, robin wille och erik eller kanske alla andra trevliga vi träffade på? haha bilder kommer iallafall sen för några såna måste jag ju faktist bjuda på.. nu sitter jag här och den här söndagen har varit totalt värdelös ska jag berätta för er alla. förutom OTH o gossip girl... haha garvade skapligt åt wipeout också, såg ni loulou klockren flinar fortfarande när jag tänker på det.. och förresten nu är det 99 dagar kvar tills jag blir 18, jag ba jublar va? hehee puss


love,respect and trust my man

*

imorgon åker vi på kryssning och jag längtar verkligen, ska bli så kul :D min lillasyster fyller 6år idag så tänkte slänga in ett grattis här också, stor tjej nu ju, fick rollerblades och allt, hihi. men nu ska jag kila upp och titta på scrubs.. om vi inte hörs så glad påsk på er allihopa :D puss

plutt



såhär fin kan en pizza va efter en cykeltur med mig o linda :)

*

har verkligen inte orkat sitta vid datan men tänkte slänga in ett inlägg nu då, igår va jag på arosfortet med mina småsyskon och kusin, kan ju säga att det verkligen togf på krafterna.. och idag ska jag åka o sola och bli lite brun inför kryssningen på fredag :D har verkligen bloggtorka just nu, det som händer känns inte som hela världen måste veta därför jag förmodligen inte uppdaterar så mycket :)

on top of the world


*

fredag och nu är det äntligen lov :D det känns så skönt att jag slipper plugga några dagar, det har verkligen varit hemskt mycket nu. hade vårat slutprov i idrott idag också, kände mig helt okoncentrerad där, kunde bara sitta och tänka på en sak som gick om&om i mitt huvud, den där hemska drömmens fel. men men vad som har att erbjudas på lovet får vi återkomma till. för nu ska jag iallafall upp och kika om pappsen köpte nå goodis till kvällen :m puss


problems

gud vad fint väder ute idag, blir så glad av det! :) idag har de varit lugnt, slutade 11.10 vart ner på stan köpte vita tygskor (vår/sommar feelings nu) och en foundation om ni ville veta. hem och plugga idrott, mmh så kul va......... förresten har jag ett problem tittar efter lite skor, har hittat ett par på halens, som jag tycker är snigga men jag har så "hög" fot om man säger så så frågan är om jag får på mig dom... plus att jag har en sjukt ful tå men isåfall skulle jag väl få leva med det, och sen om dom brukar va mindre när man beställer från internet? nej jag vet inte men lite ångest får jag allt..hehhheee men nu ska jag kila o titta på greys.. hihi puss!!!


RSS 2.0