collide

Är så otroligt skönt att få vara ledig en liten dag! sen drar det riktiga helvetet igång.. ska jobba 16dagar i sträck, el nej... är ledig 1dag för jag ska till doktorn..det känns ju sådär, om jag får säga det själv, klagar inte att jag har jobb, men har jobbat 4 helger på raken nu, och 2 till väntas, innan jag får min semester i napa! längtar som en jude och tiden kommer säkert gå fort eftersom jag jobbar i princip hela tiden, 10timmarspassen!!! love....

idag vart det 11timmar... förstår inte varför jag inte redan sover, men känner mig helt hyper, lite halvglad sådär även fast jag inte har något liv dom kommande 2veckorna.... vill ni mig något kan ni ju ringa maxi el komma in o snacka lite skit, kommer i princip bo där............ ´tur att man har gosiga arbetskamrater

nu ska jag kolla på sex and the city sen sova gott i min säng, det är jag&maxi imorgon med. känns underbart! 18dagar tills jag också får spåra ur! puss alla fina :)


everybody is going to hurt you,
you just gotta find the ones worth suffering for...


dancing on my own

Nitton år! Så gammal blir jag..Hela livet ligger framför mina fötter känns det som.. Känns som att livet nyss börjat på riktigt.. Har ett år kvar till systemet, sen får jag GÖRA precis allt, hah menar nu inte att det är systemet som saknas så... känns som jag ska sitta och skriva en krönika om mitt första år som vuxen men inte riktigt, tänkte ba skriva lite kort så att när jag fyller tjugo kommer ihåg hur det var att vara arton! haha..

Har varit med om så sjukt mycket det här året som gått, Det började med att i slutet av året så åkte jag och mina fina vänner till ayia napa där vi levde livet! Kom hem och började sista året i skolan som då gick sjukt trögt.. allt kändes bara så sjukt långt borta.. man längtade till helgerna i veckorna.. gör man väl nu med men.. Sen kom vintern som var sjukt kall, pappa&anna åkte till thailand och vi tjillade mest här hela tiden, och så kom det så helvetes mycket snö och jag visste ju inte hur man skottade? va ba ringa på hjälp, stod ja så fint på altan medans kraken fick skotta hela min uppfart! Sen efter jul då bara sprang tiden iväg, jag fick ett jobb! känns som det var nyss jag satt och beställde stundentmössa och mjukisdressen som man så galet längtade efter! Sen kom 100dagarsfesten studentkryssningen och då började vi i mp förstå att snart skulle vi inte träffas varje dag! Vi började träna på utklädnadsshowen som är det roligaste jag gjort tror jag och flaket såklart! Och nu har jag tagit studenten, vilket känns helt sjukt.. nu är man vuxen, ska börja flytta hemifrån och klara sig själv! Vill bara säga tack till alla som gjorde mitt år som 18 till det bästa! Alla utgångar, förfester, alla mysiga stunder med massa prat, alla störda påhitt, bortamatcherna, osv skulle kunna fortsätta hur länge som helst! Alla mina nya&gamla vänner och familj, jag älskar er, tack!

 
liten blir stor
good gone girl gone bad
ni förstår poängen... living the dream


PUSSSSS!!!


waka waka

hej jag är trött en chejjjj!! med massa myggbeeettt!!! work 15-22.15 imorgon. woho?! Förstår inte hur folk orkar med ett 7-4 jobb VARJE dag.. är helt död efter mkin 8-4 dag.. hah bra tjej!! nu ska jojis ut&gå lite! pyss


I'd rather hurt than feel nothing at all

standind where you left me

ligger här nerbäddad och kollar satc! Work imorgon 8-16.. känns inte sådär jätteloveli...men ba härda! seeen är det nästan heeelg.. wooop wooop! på fredag blire nog tjill hos jullan och på lööördag ska vi vara hos mig för jag fyller snart 19 år.. hehe värd ålder känner jag! neej blir goos nu! viii höörs väl en annan dagis! pussdå :)


är han nå sööt el.... hihi gosis!!!

love generation

Puh.... kollat 12 avsnitt nu, längtar tills måndag då nästa kommer upp!! man blir helt beroende... jag&lindi är sambos denna vecka, känns mikket bra! och imorgon ere power meeeeet! får se vart kvällen tar oss!





PUSS! hans flickvän skulle jag gärna vara!!! han e så gulli..
vill ba äta upp han nästan..hehee men han pratar danska=inte okej!

push push

Sitter ute i solen med datorn, satan va skönt det är att ha en laptop, kunna ha den vart man vill :) tjillar lite på balkongen med min spotifylista.. helt ok faktiskt.. ser inte så mkt för solen bländar mig ville ba slänga in ett inlägg att i helgen ska jag ha så himlans roligt med världens bästa tjejer!! hihi nu ska jag pressa lite till innan alla förberedelser för helgen börjar! hörs en annan daag, PUSS!

p.s jag älskar min mamma :) d.s


RSS 2.0