Lean on me

Allt känns mycket bättre nu! Älskar mina vänner så sjukt mycket, en liten grej osm gnager i mitt huvud just nu... den ordnar sig väl upp sig snart el så blir de3e världskriget, imorgon jobbar jag 11-20.. sen hem&festa med mina tjejer och vi styr senare mot Qwarn :) jobbar dock lör också.. men de är väl bara krigga i guess, nu ska jag duscha&sova så jag orkar imorgon! tusen miljoner pussar till dig lindi på din 19årsdag!! ♥ Pussss o godnatt

this is no guarantee that this life is easy, when my world is falling apart, when there's no light to break up the dark, thats when i look at you.


stuck in the moment

Känns som jag har ett helt jävla träd i benet, är ingen dålig grej som befinner sig i min kropp just nu.. min energi är på noll just nu också, är så skönt att jobba, slipper tänka på allt som gör mig deppig.. känns som allt det tar över förtillfället, ge mig lite ork.. snela laiho..

one time

Söööndag.. och jag känner skolångesten, vill tillbaka till mina kåmpiZar men de är så sjukt lite tid kvar i skolan.. visst skönt, men vill inte bli vuxen på heltid.. räcker med när jag själv vill det.. känns så sjukt skrämmande att det är så otroligt lite kvar.. sitter här i min ensamhet just nu, känns som jag gråtit ut alla mina tårar idag, när jag kollade på 16 and pregnant, fick liksom inget stopp på det, men va så sorligt :( nu ska jag gå och sooova.. måste hitta en bra film först.. imorgon blir de lite vivaldisallad, miiims! hörs en annan daaa.. puss påre!

Let me tell you one time..




Flow

Hej jag heter johanna, jag är trött.. och har helt förstörda läppar, ne men de är kul att jag ser steloperead ut när ja ska skratta.. och längtar grymt mycket till helgen då jag är helt ledig för första gången på typ 5veckor.. då ska vi förhoppningsvis ut på BMB så alla som vill följa med kan slå en plingiling åt mig :) hihi! nu ska jag äntligen få sova.. sista veckan på praktiken börjar imorgon, kommer sakna mina små krabater sen! puss o natti♥

Det är lika svårt varje gång.. men har insett nu att det inte är värt det..
been there done that, no regrets! mottot för 2010 :M

when i look at you

har en grymt dålig magkänsla.. det känns verkligen inte okej..


RSS 2.0